Pakategorizuar

TEst

cxdgfdfhg

hkggkyughhjhjjhjk

ktykffkkyuuykguliuuilhul

Sevi Lami Agolli për “Portalin Shkollor” tregon si lindi libri “Gënjeshtra të bardha”. Sidomos prindërit duhet ta bëjnë pjesë të bibliotekës së tyre këtë botim të “Albasit”, që t’u japin përgjigjen e duhur pyetjeve të vështira që bëjnë fëmijët. Sevi

Ndonjëherë, dhe nuk janë të paktë ata që mendojnë si unë, duhet të tregohemi të matur, dashamirës dhe vetëm sa mund të cekim diçka që nuk shkon, duhet të zbusim tonet dhe të vëmë buzën në gaz; duhet të mbetemi

Dora e gjyshes është magjike. E rrudhosur nga mosha, sfidat që ka kaluar në jetë dhe sakrificat që ka bërë për të rritur fëmijët e saj, mbase dhe nipërit e mbesat. Kjo foto e publikuar nga Ana, studente në vitin

Rrugës për në plazhin e Durrësit, në bagazin e një makine janë vërejtur disa fëmijë nga një qytetar që po udhëtonte pas tyre. Në këtë stinë vere, ku i nxehti të përvëlon kjo familje është nisur drejt plazhit. Mesa duket

Tashmë janë në moshë të thyer, rreth të 70-ve, por s’e kishin menduar kurrë se vitet e fundit do t’i kalonin në këtë qendër. Të moshuar por dëshira dhe kujdesi për një pamje të bukur nuk iu mungon zonjave dhe

Recep Tayyip Erdogan, aktualisht është President i Turqisë. Erdogan është një figurë politike shumë e njohur edhe për shqiptarët. Kjo, kryesisht për shkak të lajmeve të përcjella për publikun vendas nga mediet shqiptare dhe jo vetëm lidhur me grushtin e

Banorët e Fierit ajrosjen e makinës në udhëtim e bëjnë ndryshe nga të gjithë, të paktën kështu ka bërë një drejtues automjeti në mes të trafikut. Temperaturat e larta, mungesa e kondicionerit ose dëshira për të kursyer e kanë shtyrë

20 vjeçarja, Doris Tarazhi ka ëndërruar gjithmonë të punojë me fëmijët. Ëndrrën e saj e ka bërë realitet, e prej 4 vitesh,  dhuron buzëqeshje pafund për ta. “Ne jemi një grup animatorësh i formuar para disa vitesh, nga unë dhe