VLEN TE DIHET

Disiplina e jogĂ«s mbetet terapia mĂ« e mirĂ« pĂ«r shĂ«ndetin fizik, mendor dhe shpirtĂ«ror. ËshtĂ« vĂ«rtetuar sĂ« gjatĂ« praktikimit tĂ«

KOHA E LIRE

8 vite më parë 28 vjeçari Ergys Vladi themeloi Eco Albania Adventure, derisa u bë guida zyrtare e 16 ambasadorëve

Balancimi i punës me jetën personale është një detyrë e vështirë dhe në shumicën e rasteve na duket e pamundur. Rezultati

Ka prova tĂ« qarta se dĂ«gjimi i muzikĂ«s sĂ« preferuar, mund tĂ« ndihmojĂ« nĂ« pĂ«rmirĂ«simin e humorit dhe reduktimin e ankthit. Dr.Met Mekreri nga UNSW Medicine & Health në Australi, thotĂ« se dĂ«gjimi i muzikĂ«s,

ALBANIA+

Kuzhineri shqiptare që ka krijuar mijëra ndjekës virtuar me anë të videove të gatimeve që realizon me shumë nota humori..

TE TJERA

Çdo prind dĂ«shiron qĂ« fĂ«mija i tij t’i kalojĂ« pushimet verore sa mĂ« mirĂ«, sidomos ata qĂ« janĂ« nĂ« punĂ«