foto story Albania+

Ka një fije te hollë që ndan dhe bashkon të renë me tradicionalen, teknologjinë e kohëve moderne me trashëgiminë kulturore. Është pikërisht ai kufi mes tyre që është e rëndësishme të mos bëhet ndarës, por të jetë një pikë takimi

Ura e Kurçajt është ndërtuar në shekullin 18-të  kur u ndërtuan shumë ura të reja në të gjithë Shqipërinë për të lidhur qendrat kryesore tregtare. Ura e Kurçaj ndodhet në lumin Zezë në fshatin Kurçaj dhe ishte pjesë e një

Industria e Real Estate ka ndryshuar mënyren e funksionimit të shumë aktiviteve të tjera të biznesit në Shqipëri, në një treg të vogël dhe pak kaotik. Shit blerjet përmes real-state është trendi që po përqafohet nga një pjesë e mirë

Ai është “dora” pas blog-ut “Historia ime”. E nisi fillimisht me historinë e jetës së tij, ku rrëfeu homoseksualitetin që e kishte zbuluar hershëm tek vetja. Edliri është 23 vjeç dhe hyn në ata persona që nuk ngurrojën të tregojnë

Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe ti bëhesh pjesë e aventurës. Rafting të jep mundësinë të udhëtosh dhe të eksplorosh natyrën. Kanionet e Osumit, kanë një gjatësi prej 26 km dhe ndodhen 450 m mbi nivelin e detit.

Juliana Dita shqiptarja që jeton në shtetin Gjerman prej 27 vitesh. Gjithmonë ka qënë shumë e lidhur me vendlindjen e saj, Pogradecin. Edhe pse larg Shqipërisë, ajo ka punuar fort të jetë pranë shqiptarëve, duke organizuar evente të ndryshme për

Lumi i Drojes eshtë një nga lumenjt më të bukur në Shqipëri. Me një kanion madhështorë   të mbushur me ujvara. Ky kanion është për të apasionuarit pas aventurave. E vecanta e këtij Kanioni është që aty ka shumë ujvara

Zimuri një fshat me vlera të mëdha turistike, si mikëpritja, ushqimi, traditat dhe bukuritë natyrore. Ky fshat i Dibrës në ngjitje të tij ofron një pamje fantastike jo vetëm të qytetit të Peshkopisë por dhe të bjeshkëve të Gramës e

Klean Shuqja triumfoi në turneun e kategorisë Blic për sportistët deri në 16 vjeç.Ajo doli kampione e Shqipërisë pak javë më parë, ndërsa shkëlqeu në Selanik duke marrë 12.5 pikë në 18 ndeshje. Klean shënoi 12 fitore, 1 barazim dhe

Të gjitha ata që janë të apasiouar pas natyrës apo ecjeve në distancë të gjatë mund të zgjdhni Shtegun e Ngjyrave, i cili është pjesë i Parkut Natyror Korab-Koritnik.Ky shteg kalon nga bjeshkët e Çajës të Kukësit dhe vazhdon deri