VLOG

Një mundësi e artë për qytetarët aktivë që të propozojnë dhe miratojnë projektligje ne favor të tyre! Ndiqni videon për t’u informuar si funksionon Nisma ligjvënëse e zgjedhësve.

Frymë e re qeverisjeje në bashkinë e Durrësit. Kryebashkiakja Valbona Sako: “Bashkëqeverisje me të rinjtë, angazhim përmes vullnetarizmit”!

https://youtu.be/m-QSvCbCQyw
https://youtu.be/KHEb9GOb9dU
https://youtu.be/THTwC0LVYe0
https://youtu.be/6du2QhMNtDg