Histori Suksesi

Në moshën 16-vjeçare, një zonjë e re filloi një marrëdhënie që e konsideronte dashurinë e jetës së saj. Por, siç ndodh ndonjëherë në jetë, rrugëtimi i saj mori një kthesë të papritur dhe të vështirë, duke ballafaquar sfida të mëdha

Në këto ditët e aktivizimit kundër dhunës ndaj grave do të ndajmë sot historinë e vërtetë të një gruaje të bukur,  të bukur e të zonja, me një diplomë në financë që e ka mbaruar me rezultate të shkëlqyera. Pra

Ky rrëfim i vërtetë prekës vjen nga një grua që ka vendosur të ndryshojë jetën e saj duke dalë nga një marrëdhënie e dëmshme. E nxitur nga shpresa se do të ndërtonin një familje të lumtur, ajo nuk e pranoi

Në një shoqëri ku martesa shpesh perceptohet si një institut i rëndësishëm dhe ndodh të mbrohet fort, një grua ka bërë një rrugëtim të vështirë nga një realitet i errët drejt një jete të re, të pavarur dhe të sigurtë.

Në një botë ku shumëkush do të mendonte se është shumë vonë për të ndryshuar rrugën e jetës, një grua e guximshme ka treguar se asnjë moshë nuk është e vonuar për të ndërmarrë një rrugë të re. Historia e

Esmeralda Novruzaj është një boksiere shqiptare e talentuar, e cila ka filluar rrugëtimin e saj në botën e boksit që në moshën 6 vjeçare. Nëpërmjet këtij rrëfimi, Esmeralda na tregon historinë e saj dhe sfidat që ka përjetuar në rrugën

Redi Vogli është një emër që ka lënë gjurmë në skenën e basketbollit shqiptar. Historia e tij fillon me një zbulim të rastësishëm, një pasion që do të bëhej më shumë se thjesht një aktivitet fizik. Nisja e rrugës Redi

Në një atmosferë me tension e pasion, debati i parë me Adelën Hysenallari dhe Kostandin Feshti ka sjellë këndvështrime të reja mbi dilemën e të rinjve shqiptarë: të qëndrojnë apo të ikin nga vendi i tyre. Një sërë pyetjesh dhe

Në një bisedë ekskluzive me atleten Marsela Luzi, kemi zbuluar një histori pasionante të një vajze të vendosur për të sfiduar veten në shumë fusha sportive, në shumë dimensione. Marsela, e njohur për talentin dhe predikimin e saj në sporte

Debatet janë një mjet i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive kritike, komunikuese dhe zgjidhjes së konflikteve tek të rinjtë. Arsyet konkrete pse debatet janë të dobishme dhe të shëndetshme për të rinjtë. Zhvillimi i aftësive kritike Debatet ndihmojnë të rinjtë