video albania+

Juliana Dita shqiptarja që jeton në shtetin Gjerman prej 27 vitesh. Gjithmonë ka qënë shumë e lidhur me vendlindjen e saj, Pogradecin. Edhe pse larg Shqipërisë, ajo ka punuar fort të jetë pranë shqiptarëve, duke organizuar evente të ndryshme për

Lumi i Drojes eshtë një nga lumenjt më të bukur në Shqipëri. Me një kanion madhështorë   të mbushur me ujvara. Ky kanion është për të apasionuarit pas aventurave. E vecanta e këtij Kanioni është që aty ka shumë ujvara

Ishulli i Shurdhahut qyteti mesjetar i Sardës, i rrethuar nga një zonë kulturore dhe një nga vendet më të rëndësishme arkeologjike dhe historike. Një ndër objektet më të dallueshëm në ishull është katedralja e dikurshme e Sardës. Një atraksion turistik

Shqipëria është cilësuar nga mediat prestigjioze si perla e Ballkanit që duhet vizituar. Si një destinacion turistik, nga bukuritë natyrore dhe trashgimnitë kulturore e historike, është njohur tashmë nga shumë turistë anë e mbanë botës. Edhe këtë vit, në prag

Gazetarët në Shqipëri u vunë përballë një sfide të jashtëzakonshme profesionale nga pandemia globale COVID-19, ndërsa shumë prej tyre u përballën me kërcënimin e vazhdueshëm të infektimit shëndetësor, si dhe me vështirësinë e verifikimit të informacioneve të shpërndara nga institucionet

Shqipëria përjetoi për rreth 5 dekada ndoshta diktaturën më të egër komuniste në Europë. Kufiri ishte me tela me gjemba e kushdo që tentonte ti drejtohej perëndimit për një jetë më të mirë, fatin e kishte i shkruar. Ata pak

Selami Xhepa/Ish Deputet i PD “Që në vitin 1991 ku Shqipëria mori statusin e kombit më të favoriziar nga BE, produktet shqiptare kanë gëzuar avantazhe në tregun Europian, të trajtuara pa tarifa dhe masa diskriminuese ndërkohë që Shqipëria ka gëzuar

3 dekada rrugëtim drejt BE-së. 30 vite shqiptarët aspirojnë integrimin.