Blog Page

SHQIPTARËT MBLEDHIN RRIPIN EDHE PËR MAKINAT. NGA AUTOMJETET E MËDHA E MARKAT E NJOHURA, JANË KTHYER TEK MAKINAT E LIRA.

SHQIPTARËT MBLEDHIN RRIPIN EDHE PËR MAKINAT. NGA AUTOMJETET E MËDHA E MARKAT E NJOHURA, JANË KTHYER TEK MAKINAT E LIRA.

SHKËLQIMI I BASTEVE ILEGALE ONLINE. RRËFIMI I “SEKSERIT” TË BASTEVE: SI BASHKËPUNOJMË ME POLICINË!

SHKËLQIMI I BASTEVE ILEGALE ONLINE. RRËFIMI I “SEKSERIT” TË BASTEVE: SI BASHKËPUNOJMË ME POLICINË!

Historia e shqiptarit 24-vjeçar që “ushqehet” vetëm me filma porno. Psikologët shpjegojnë kur duhet të alarmohemi

Historia e shqiptarit 24-vjeçar që “ushqehet” vetëm me filma porno. Psikologët shpjegojnë kur duhet të alarmohemi

TREGTARËT E PAKICËS DREJT FALIMENTIT! DYQANET E PRODUKTEVE JO USHQIMORE ME DITË TË TËRA PA ASNJË KLIENT

TREGTARËT E PAKICËS DREJT FALIMENTIT! DYQANET E PRODUKTEVE JO USHQIMORE ME DITË TË TËRA PA ASNJË KLIENT

ARMAND URUCI: BIZNESI I BAR KAFE NË KOLAPS ME RRITJEN E CMIMEVE

ARMAND URUCI: BIZNESI I BAR KAFE NË KOLAPS ME RRITJEN E CMIMEVE

TAKSIM NE KOHË KRIZE BIZNESIT TË VOGËL? PASOJA SERIOZE PËR SHTRESËN E MESME

TAKSIM NE KOHË KRIZE BIZNESIT TË VOGËL? PASOJA SERIOZE PËR SHTRESËN E MESME

RRITJA E ÇMIMIT TË BUKËS UL KONSUMIN. FURRAT E BUKËS: FAMILJARËT PO MARRIN GJYSMËN E SASISË QË BLENIN MË PARË.

RRITJA E ÇMIMIT TË BUKËS UL KONSUMIN. FURRAT E BUKËS: FAMILJARËT PO MARRIN GJYSMËN E SASISË QË BLENIN MË PARË.

Nismat e gazetarit, Osman Stafa: Nga i verbri që e kuroi si ta kishte gjysh. Rasti që preku mjekun dhe ia bëri falas ndërhyrjen

Nismat e gazetarit, Osman Stafa: Nga i verbri që e kuroi si ta kishte gjysh. Rasti që preku mjekun dhe ia bëri falas ndërhyrjen

Njihuni me Joti Bocerrin që realizon portrete në flokë

Njihuni me Joti Bocerrin që realizon portrete në flokë

Fizioterapisti Endrit Mone tregon sa duhet të peshojë çanta e fëmijëve në shkollë

Fizioterapisti Endrit Mone tregon sa duhet të peshojë çanta e fëmijëve në shkollë

Historia e nënës me djalin autik, që e ktheu dhimbjen në forcë  duke krijuar nismën për fëmijët në nevojë

Historia e nënës me djalin autik, që e ktheu dhimbjen në forcë duke krijuar nismën për fëmijët në nevojë

Katerina Trungu, moderatorja që me ëmbëlsinë e saj ka rrëmbyer zemrat e publikut

Katerina Trungu, moderatorja që me ëmbëlsinë e saj ka rrëmbyer zemrat e publikut

Mirsad Basha organizatori i shumë aktiviteve vullnetare

Mirsad Basha organizatori i shumë aktiviteve vullnetare

Lumturie Laçka, blogerja që bën art me gatimet e saj

Lumturie Laçka, blogerja që bën art me gatimet e saj

Mentor Kikia: Gazetar bëhesh vetëm kur ke shkelur terrenin

Mentor Kikia: Gazetar bëhesh vetëm kur ke shkelur terrenin

Hysni Rexhaj fermeri që “bashkëjeton” me kafshët

Hysni Rexhaj fermeri që “bashkëjeton” me kafshët

Gazetarja Kristi Gongo, pse vendosa të sjell dyqan agro-ushqimor?

Gazetarja Kristi Gongo, pse vendosa të sjell dyqan agro-ushqimor?

Kanionet e Osumit, destinacioni i duhur për aventurën rafting

Kanionet e Osumit, destinacioni i duhur për aventurën rafting

Shqiptarja Juliana Dita rikthehet në vendlindje për nismën e veçantë

Shqiptarja Juliana Dita rikthehet në vendlindje për nismën e veçantë

Hiking në kanionet e Drojës në Krujë

Hiking në kanionet e Drojës në Krujë

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}