Nisma ligjvënëse e zgjedhësve, një mundësi e artë për qytetarët
19/12/2019 Shpërndaje

Nisma ligjvënëse e zgjedhësve, një mundësi e artë për qytetarët

Një mundësi e artë për qytetarët aktivë që të propozojnë dhe miratojnë projektligje ne favor të tyre! Ndiqni videon për t’u informuar si funksionon Nisma ligjvënëse e zgjedhësve.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.