Shëndetësi

Qyteti i dashurisë vëllazërore e ka marrë këtë emër falë një prej banorëve të saj të rinj. Michael DeMasi Jr, 4 vjeç, nga Filadelfia e Jugut, planifikon të dhurojë palcën e kockave më 8 mars në përpjekje për të shpëtuar

“Një mendje e papunë është sheshi i lojës së djallit”. Dhe nëse jeni pjesë e përqindjes të njerëzve që thuhet se janë duke u shëruar nga varësia e drogës apo alkooli, mërzitja e pambikëqyrur mund të jetë shkaktar për rikthim

Gjesti i një familje shqiptare që dhuroi organet e familjares së tyre pas vdekjes është kthyer në një mesazh sensibilizimi në Itali. Sipas ‘La Martesana’ 37-vjeçaja Jurilda Mara ka ndërruar jetë pas një sulmi nga ataku kardiak ndërsa burri i

Festat  e fundvitit festohen shumë në të gjithë vendet e botës. Në këto ditë festash dhe qytetarët, qofshin këta fëmijë apo të rritur i shfrytëzojnë pushimet në maksimun në aktivitete, lojëra dhe forma të ndryshme argëtimi. Furnizimi me ushqime, gatime

Në pjesën  më të madhe të reklamave televizive shikoni reklamim të  ilaçeve dhe recetave të ndryshme, ndërkohë keni mundësinë të përdorni “ilaçet” natyrale që kanë superfuqi. Kolesteroli i lartë, presioni i gjakut, diabeti, duket se çdo sëmundje ka një numër

  Ne do të kemi nevojë për 70 për qind më shumë ushqime deri në vitin 2050 për të ushqyer popullatën e planifikuar prej 9.7 miliardë. Në të njëjtën kohë, praktikat bujqësore dhe zinxhiri global i furnizimit me ushqime po

Gjatë stinës së verës misri nuk mungon në arën e çdo bujku. Rradhitet një nga drithërat më të preferuara për shumëkënd, si në fshat dhe qytet. Prodhohet dhe konsumohet më së shumti gjatë verës, pasi është dhe stina kur prodhohet.

Jeni në kërkim të lumturisë? Ekspertët tashmë e kanë gjetur zgjidhjen dhe ajo është filozofia e jetës “Lagom”. Mbajeni mend mirë këtë fjalë suedeze sepse ekspertët japin siguri që në fund të vjeshtës së 2017 do të jetë mjaft e