Koha e Lirë

Kemi dëgjuar shumë probleme për spitalet, mjekët dhe shërbimin shëndetësor. Shpesh jemi të prirur të dëgjojmë vetëm negativen, dramatiken, shokuesen dhe gjërat e mira t’i kalojmë pa i vënë re. Nuk besoj se keni dëgjuar ndonjë falenderim në media për ndonjë

Greta, një vit më parë ishte vetëm, sot grevë me miliona njerëz. Fotografia që tregon se si një person mund të bëjë ndryshimin Ulur në tokë me gërshetat e saj dhe pranë posterit që të gjithë e njohim mirë sot,

Shëndeti mendor dhe fizik janë të rëndësishme dhe duhet të ushqehen pavarësisht nga mosha, por duket se duhet t’i kushtojmë vëmendje të veçantë në rastin e më të brishtës, i cili përfshin fëmijë të vegjël, dhe të moshuar. Këndi i

A jeni një nga ata që dëshironi të komentoni anglishten e dikujt në mediat sociale, duke mos marrë parasysh faktin që anglishtja mund të mos jetë gjuha e tyre e parë? Epo atëherë, ju jeni mjaft i padrejtë. Shkencëtarët kanë

Prindërit sot janë shumë të brengosur për rritjen e fëmijëve që do të jenë forca për njw botw mw të mirë. Ka shumë mënyra për t’u mësuar fëmijëve empati dhe mirëkuptim, dhe një qasje shumë e thjeshtë por e fuqishme

Këngëtarja e famshme shqiptare, Dua Lipa, ka dhuruar 150 mijë euro për një qendër arti, për të rinjtë në kryeqytetin e vendlindjes së saj Kosovës disa javë më parë. Lajmin e bukur për hapjen e një akademie muzikore për talentet

Erza Muqolli është një tjetër këngëtare shqiptare e famshme jashtë kufinjve shqipfolës. Erza është emri premtues shqiptar që ka mahnitur Francën me zërin e saj të mrekullueshëm. Para pak javësh ka lansuar videoklipin e këngës “Je Chanterai”. Këngëtarja së fundmi

Të jesh i rritur nuk duhet të thotë se ka rdhur fundi për argëtim. Nëse vazhdoni të qëndroni duke ndjekur fëmijërinë, këtu janë disa mënyra të sanksionuara nga të rriturit për t’u futur tek fëmija juaj i brendshëm. Për fat

Ju mund të shikoni në këtë foto dhe do të mendoni se kjo është mbesa që ngushëllon gjyshin e saj të dashur pasi ai qëndron në gjendje të rënduar në një shtrat spitalor. E vërteta është se kjo grua është

Shqipëria nuk është ende anëtare e Bashkimit Evropian dhe jo të gjitha thesaret e saj janë zbuluar. Por, Vendi ynë ndonëse është i vogël ka spikatur për bukuritë që ka. Gazeta “Der Standard” ka shkruar 3 arsye pse duhet vizituar