Ekskluzive

Monedhat virtuale po njohin një rritje shpërthyese dhe janë ngjitur në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në tregun digjital. Leverdia në përdorimin e monedhave virtuale konsiston në faktin që siguron kosto më të ulëta të transaksioneve, sesa

Vitet e fundit me shtimin e popullsisë në kryqytet janë shtuar numri i banesave me qira, si pasojë janë rritur dhe alternativat e blerjes. Qytetarët të ardhur nga rrethet e ndryshme të Shqipërisë dhe studentët i kanë dhënë një tjetër

Loja më e famshme në kompjuter ka kaluar 3 dekada që nga krijimi i saj. Pas shpikjes loja Solitaire ka qënë ndër më të sukseshmet në kompjuter. Që nga ajo kohë, loja nuk është zhdukur kurrë nga versionet e Windows,

Nëse prokuroria dhe policia do arrinin të depërtonin në mesazhet e koduara të aplikacioneve që përdoren nga kriminelët, do të zbardheshin shumë krime, politikanë të korruptuar dhe njerëz të implikuar në ngjarjet e errëta të botës së krimit. Por një

Nëse ka një shpenzim ku shqiptarët nuk mendohen dy herë ta bëjnë, ajo është blerja e makinës. Kudo nëpër rrugë sheh makina luksoze të markave më të mira e viteve të fundit të prodhimit. Por me sa duket së fundmi,

Një djalë vetëm 24 vjeç, që brenda një periudhe të shkurtër kohë ndryshoi jetën e tij… për keq. La punën, braktisi miqtë, pothuajse nuk shkon më të vizitojë familjen që i ka nga një rreth i vogël ndërsa ai jeton

Blerja e veshjeve, këpucëve dhe veshmbatjeve është kthyer vërtet në një aktivitet luksi për shqiptarët. Sipas të dhënave zyrtare nga Instat në 3 – mujorin e fundit të 2022, volumi i shitjeve, përshtatur sezonalisht, në tregtinë me pakicë, për grupin

Shqipëria, vendi i kafeneve, vetëm pak vjet më parë hapte gjithë mediat me titullin “Shqipëria mban rekord në botë për numrin e kafeneve në raport me popullsinë’. Në fakt viti 2021 u mbyll sërish me 88 mijë biznese të regjistruar

Brenda pak ditësh qeveria pritet të të prezantojë ndryshimet fiskale të radhës, në ligjin për tatimin mbi të ardhurat. Por a do të taksohet biznesi i vogël me ligjin e ri? Kanë qarkulluar disa versione mbi reformën fiskae që qeveria