Interpretimi i ëndrrave një fuqi e mbinatyrshme
25/11/2022 Shpërndaje

Interpretimi i ëndrrave një fuqi e mbinatyrshme

Interpretimi i ëndërrave konsiderohet një lloj magjie, një dhuratë e mbinatyrshme që u jepet njerëzve nga dikush më i mençur dhe më i vjetër.

Shumë, ndoshta, besojnë se absolutisht të gjitha ëndrrat në një mënyrë të fshehtë ende kanë një efekt të caktuar, ndoshta disi të çuditshëm mbi një person ose parashikojnë të ardhmen e tij. Sipas disa studimeve thuhet se nëse interpretoni saktë ëndrrën tuaj, mund të merrni një paralajmërim për një katastrofë të afërt dhe të përpiqeni të shmangni fillimin e saj duke e kthyer rrjedhën e ngjarjeve për mirë. Librat e ëndrrave të shkruara nga autorë të ndryshëm nga ndihmojnë për të marrë interpretime të tilla. Kështu është historia e Olta Cankës, ku njihet tashmë si vajza që sheh vizione dhe interpreton endërra që në fakt I është dashur vite të studioje për ta fituar si dhunti. Për pozitivi.org ajo jep shpjegimin e disa ëndërrave që shumë njerëz nuk u japin intrepretime ose krijojne hipoteza të pavërteta.

Simboli i ëndërrave

Gjithmonë mendojmë intuitivisht se ëndrrat ëndërrohen për një arsye. Ato përmbajnë informacion të koduar që do të jetë i dobishëm për një person nëse interpretohet si duhet. Për ta bërë këtë, ne u drejtohemi librave të ëndrrave, duke kërkuar më të njohurit midis tyre dhe të plotë për sa i përket informacionit. Po si vepron Olta ku njerëzit duan të dinë kuptimin e ëndërrave që kanë parë.

Interpretimi i ëndërrave

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.