Përdorimi i Snapchat-it në Shqipëri
22/11/2022 Shpërndaje

Përdorimi i Snapchat-it në Shqipëri

Snapchat është një nga aplikacionet sociale më popullore. Përdoruesit mund të bisedojnë me miqtë e tyre duke u dërguar atyre fotografi, video të ndryshme. Një nga gjërat më të vecanta për Snapchat është se gjithë përmbajtja që ndahet në të. Fotot dhe videot në thelb zhduken disa sekonda pasi që janë parë nga marrësit e tyre. Ndryshe nga rrjtet e tjera sociale, të cilat mbajnë përgjithmonë përmbajtjen tënde nëse nuk vendosni ta fshini atë, përmbajtja e zhdukur e Snapchat e bën ndërveprimin në internet të ndjehet më shumë njerëzor dhe pak më shumë i bazuar në momentin aktual. Në Shqipëri snapchat ka një mërdorim të gjerë krysisht nga adoleshentët. Këtë e thekson eksperti i IT, Gentjan Progni.

Si përdoret snapchat?

Duke u bazuar në suksesin e tij masiv, snapchat ka dhe disa anë negative siç është pjesa e bullizmit kibernitik që ndodh në të rinjtë në forma të ndryshme.  

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.