Art & Kulturë

Gazetarja e njohur Elona Duro i ka dhënë fund beqarisë mbrëmjen e djeshme. Disa ditë më parë Duro ka qenë në qendër të vëmendjes mediatike për shkak se dha 2 lajme të bukura njëri pas tjetrit. Si fillim tregoi planet

40 të rinj nga 6 vende të ndryshme të Ballkanit do të jenë pjesë e një trajnimi me temë “Shtigje rinore: Promovimi i Vlerave të OSBE-së në Ballkanin Perëndimor” duke nisur nga data 13-17 shtator. Ky trajnim organizohet nga Bashkia

Armonda Halilaj, 21 vjeçarja nga Kukësi e talentuar në pikturë,  tregon si lindi ky pasion i madh, ekspozitën në rrugët e Tiranës dhe misterin e pikturave të “frikshme”. Ka ardhur nga Kukësi në Tiranë për të studjuar arkitekturë në Universitetin