Botë

Një burrë i pastrehë në Memfis, Tenesi, është ribashkuar me qenin e tij të humbur dhe videoja e ribashkimit të tyre do t’u ndriçojë ditën. Anthony është një artist që e gjeti veten të pastrehë pas disa ngjarjeve shkatërruese në

Sjellja impulsive: happensfarë ndodh në tru? Çhatfarë na bën impulsiv? Pse e kemi kaq të lehtë të themi “po”, kur e dimë se “jo” do të ishte më mirë për ne në planin afatgjatë? Një studim i kohëve të fundit

Një burrë që kaloi më shumë se dy dekada në rrugë tani ka një vend për të jetuar falë disa miqve të vjetër nga shkolla e mesme. Coy Featherston, 66 vjeç tha se u bë i pastrehë në vitet 90’

Mijëra fëmijë në Chicikago tani kanë pallto të reja dimri, për muajt e ftohtë që po vijnë. Autoriteti i Strehimit i agoikagos mbajti të shtunën 12-të vjetorin “Operation Ëarm Coat” në Forumin UIC të Shtunën. Kjo organizatë jofitimprurëse, dhuroi 7.500

Babai beqar birëson 5 motra nën 5 vjeç, kështu që ato mund të qëndrojnë së bashku. Një baba në Buffalo, ka adoptuar pesë motra  5, 4, 3, 2 dhe 1 vjeç në mënyrë që ato të mund të qëndronin së

Një nxitëse tifozësh në një shkollë të mesme në Kaliforni u diagnostikua me kancer. Ashley është një e e re në Shkollën e Mesme Foothill dhe së fundmi u diagnostikua me leuçemi. Një nga një, lojtarët e futbollit treguan mbështetje

Ky është një rast mirësie që ka lidhur përjetësisht 2 persona. Një grua shofere në Florida dërgoi një nënë të re në Pazar në kohën e saj më të keqe. Ishte një moment kur ajo kishte nevojë për mirësi më

Dy motra u ribashkuan për herë të parë pas 75 vjetësh në Aeroportin Metropolitan në Detroit falë testit të ADN-së. Jackie Murphy, 80 vjeç, më në fund takoi motrën e saj Suzan Baekkelund, 76 vjeç, pasi bënë testin e ADN-së.

Njerëzit kanë qenë duke ecur në hapësirë ​​për gjysmë shekulli — por ky mision historik shënoi herën e parë që gratë u futën në një hapësirë ​​anësore pa ndihmën e një bashkëpunëtori mashkull. Astronautet e NASA-s Christina Koch dhe Jessica

Kamera ka filmuar një punonjës të pastrimit të mjedisit që po ndihmonte një grua të moshuar. Një rastësi çoi në një miqësi të bukur midis këtij sanitari dhe një gruaje të moshuar në Misuri. Colette Kingston monitoron shpesh shtëpinë e