Archive

Nëse emëroheni në një post të rëndësishëm publik, puna nuk duhet të nisë vetëm nga shqyrtimi i dosjeve dhe gjendjes së institucionit. Në kohërat kur jetojmë është po aq e rëndësishme të fokusohesh te imazhi yt, te profile public që

Seriali që mbërtheu pas ekranit mijëra shqiptarë, “Njerëz dhe Fate” do të rikthehet shumë shpejt për publikun. 10 seritë e para u pritën mjaft mirë duke bërë që ky serial të kërkohej vazhdimisht. Ky serial kishte në epiqendër një familje

Kalaja e Bashtovës, e ndërtuar në shekullin e 15-të ka shërbyer si qendër shkëmbimi për tregtarët venedikas por edhe si fortëse ndaj pushtuesve osmanë. Pozicioni i saj strategjik ndihmoi ushtrinë të kontrollonte një territor të gjerë. Sot ekspertë kombëtarë e

Në Tiranë librat mund të blihen jo vetëm në libraritë klasike, në rrugë dhe trotuare, shitës ambulante shesin libra shpesh të vjetër, por edhe tituj aktual. Në një shëtitje rreth Tiranës vihen re shitësit e librave. Trotuare të mbushura me

Binomi i ri – libër gjithmonë e më shumë po bëhet i vështirë për t`u hasur në vendin tonë. Shumica e të rinjve ditëve të sotme janë të tërhequr drejt teknologjisë, rrjeteve sociale apo argëtimit mes miqsh. Pak syresh gjen

Ura e Kurçajt është ndërtuar në shekullin 18-të  kur u ndërtuan shumë ura të reja në të gjithë Shqipërinë për të lidhur qendrat kryesore tregtare. Ura e Kurçaj ndodhet në lumin Zezë në fshatin Kurçaj dhe ishte pjesë e një

Ajo njihet si gazetarja që mbulon ngjarjet e kronikës prej disa vitesh e në disa media. Por këtë herë do të shfaqim një anë tjetër të saj, që e zbuloi në fakt jashtë kufijve të Shqipërisë. E kemi fjalën për

Big Brother VIP Albania programi që ka bërë bashkë të gjithë shqiptarët. Që nga nisja është komentuar për një kast shumë të fortë. Krahasuar me edicionin e parë të këtij spektakli, BBVA ka kaluar cdo parashikim. Po cfarë e bën

Shqipëria është kthyer tashmë në një model botëror të harmonisë fetare mes besimeve të ndryshme që ndjekin besimtarët. Është shembulli perfekt i bashkëjetesës në harmoni dhe mirëkuptim mes tyre, pavarësisht emrit që kanë. Dhe këtë virtyt shqiptarët e kanë mbartur

Platforma që është në qendër të vëmendjes në mbarë botë, përfshirë botën e biznesit. Është përmendur nga administrata në një sërë kompanish, po por shikohet dhe si një kërcënim për botën, bëhet fjalë për chat GPT. Ekspertja e blockchain, Denisa