Studentja më e mire e huaj e një universiteti në Gjermani zgjidhet vajza shqiptare
22/11/2019 Shpërndaje

Studentja më e mire e huaj e një universiteti në Gjermani zgjidhet vajza shqiptare

Elona Morina është vajza me origjinë shqiptare e cila zgjidhet si studentja më e mirë e huaj në Universitetin Teknik të Ingolstadt-it në Gjermani (Techniche Hochschule Ingolstadt). Përveç studimeve ajo ka kaluar disa semestra si tutore e matematikës.

Suksesi i saj është për t’u vlerësuar dhe për t’u ndier krenarë. Elona është nga Rahoveci. Falë përkushtimit të madh gjatë studimeve arriti që të zgjedhet si studentja më e mirë e huaj në këtë universitet. Gjithë mundi dhe përkushtimi i saj është shpërblyer në këtë mënyrë, duke u përzgjedhur si një nga studentet më të mira.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.