Policët ndihmojnë veteranin me aftësi të kufizuara, të shkojë në takim me mjekun
20/11/2019 Shpërndaje

Policët ndihmojnë veteranin me aftësi të kufizuara, të shkojë në takim me mjekun

Një veteran me aftësi të kufizuara arriti atje ku donte të shkonte, falë përpjekjeve të ekipit dhe disa policëve të Alabama.

Të Mërkurën, një zëdhënës i Zyrës së Sherif në Ëalker County erdhi me një burrë duke ecur në rrugë me një rezervuar oksigjeni dhe mësoi se ai është një veteran me aftësi të kufizuara, i mbetur gjatë luftës.

Veterani ishte duke u përpjekur të shkonte nga zona e Jasper për në Huntsville për takimin me mjekun. Pa asnjë mënyrë për të arritur atje, ai tha se filloi të ecë, sipas zyrës së Sherif County Morgan County.

Deputeti e shoqëroi atë njeri në linjën e Qarkut Cullman, ku një deputet i Qarkut Cullman e mori më pas atë. Deputeti më pas e çoi në linjën e Morgan County, ku një deputet i Morgan County mori përsipër dhe takoi një deputet të Madison County në Huntsville i cili e përfundoi udhëtimin dhe e çoi njeriun në vendin ku dëshironte.

Deputetët e Qarkut Morgan thonë se ishin të lumtur që i bënë të gjitha të enjten, ose në të kundërt ai do të kthehej në shtëpi.

“Ne jemi mirënjohës për veteranët tanë dhe kemi qenë të nderuar që luajmë një rol të vogël në mbështetjen e këtij njeriu që dha shumë për vendin tonë”, tha Zyra e Sherifit të Qarkut Morgan në Facebook.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.