Ekskluzive/ Vështirësitë e terapisë së logopedisë online. Ndiqni një seancë të Amit 7 vjeçe me terapisten
28/05/2020 Shpërndaje

Ekskluzive/ Vështirësitë e terapisë së logopedisë online. Ndiqni një seancë të Amit 7 vjeçe me terapisten

Ami gjatë shërbimit e logopedisë online nga qendra “Pro PAK”. Ka të instaluar implantin koklear që në moshën 3 vjeçare. Me Amin është punuar shumë për shtimin e fjalorit të saj. Terapia logopedike ka qenë e vështirë gjatë Covid-19. Ajo kërkon afërsi të konsiderueshme në një dhomë terapie. Shpesh prindërit nuk kishin mundësi të ishin online. Qëllimi i terapisë online është të ruajë arritjet dhe mos të bëjë regres fëmija. Fëmijët duhet të shkojnë në terapi por kjo ishte e pamundur për 3 muaj.

© 2020, Pozitivi. All rights reserved.