Të gjesh dashurinë në azil, historia e veçantë e Et`hemit dhe Vangjelicës
29/12/2022 Shpërndaje

Të gjesh dashurinë në azil, historia e veçantë e Et`hemit dhe Vangjelicës

Si për fundvit ne të Pozitivi.org kemi zgjedhur t’ju urojmë me një histori dashurie që ka qenë ndër më bukurat që kemi mbuluar gjatë rrugëtimit tonë gazetaresk. Bëhet fjalë për dy të moshuar të njohur në azil, të dashuruar dhe të martuar atje. Sot rikthejmë këtë intervistë të dhënë 5 vjet më parë për pozitivi.org

Dashuria nuk njeh moshë dhe as vend. Ndonjëherë atë mund ta takosh aty ku nuk e mendon edhe në pleqëri. Kjo është historia e Et`hemit dhe Vangjelicës, çiftit më të ri në “Shtëpinë e të Moshuarve” në Tiranë. Historia si kanë përfunduar në azil është e trishtë… por ata rrëfejnë për pozitivi.org si fati dhe dashuria u buzëqeshi sërish.

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.