3-vjeçari i mbyllur në spital prej sëmundjes, njerëzit shfaqen në dritaren e tij për ta argëtuar
31/08/2019 Shpërndaje

3-vjeçari i mbyllur në spital prej sëmundjes, njerëzit shfaqen në dritaren e tij për ta argëtuar

Një djalë i vogël, mjekët e të cilit e mbyllën në dhomën e gjumit për tre muaj, ka mësuar se “E gjithë bota është një etapë”- e drejtë jashtë dritares së tij.

3-vjeçari energjik me emrin Quinn Waters ishte urdhëruar nga mjeku që të qëndronte larg njerëzve. Sistemi imunitar i trupit të tij u fshi përkohësisht për shkak të një trajtimi të qelizave burimore që shpëtuan jetën për të vrarë kancerin e tij. Edhe një ftohje e zakonshme mund të krijonte një urgjencë mjekësore, kështu që Quinn duhej të qëndronte në dhomën e tij, duke u karantinuar madje edhe nga familja.

Ndërsa djali po shërohet në mënyrë të qëndrueshme, familja mund të bënte vetëm një gjë për të lehtësuar vetminë e tij – ata do të shfaqeshin të luanin me të përmes dritares.

Fqinjët dëgjuan për gjendjen e tij të vështirë dhe filluan të shfaqeshin edhe në lëndinën e përparme. Në fillim, dilnin thjesht për t’i buzëqeshur, por shumë shpejt ata filluan të shfaqeshin me lloje të ndryshme të argëtimit.

Sytë e vegjël u rritën gjerësisht duke shikuar vallëzimin popullor, koncertet akustike dhe shfaqjet e improvizuara të cirkut. Ata madje organizuan një sfilatë me qenë. Qindra njerëz u mblodhën për ta mbajtur djalin të okupuar.

Ai madje ishte befasuar nga disa anëtarë të grupit punk irlandez nga Bostoni, The Dropkick Murphys, të cilët arritën në dritaren e tij për të kënduar disa nga këngët e tyre më të famshme.

Quinn, në vend që të shikonte ne kompjuter gjatë gjithë ditës, po merr një lumturi të madhe çdo ditë nga bota reale, fqinjët e dashur e shoqërojnë çdo ditë.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.