“Shije shtëpie” programi që sjell receta të shijshme dhe biseda të ngrohta
11/12/2022 Shpërndaje

“Shije shtëpie” programi që sjell receta të shijshme dhe biseda të ngrohta

Programi “Shije shtëpie” prej gati dy vitesh sjell çdo ditë argëtim dhe ngrohtësi në familjet shqiptare. Nën moderimin e Katerina Trungut dhe recetat e zonjës Vjollca është kthyer nga programet më të dashura për publikun. Gatime tradicionale, receta shumë të shijshme i serviren publikut me një mjeshtri nga zonja Vjollca. Nuk mungojnë tema të ditës, aktuale por mbi të gjitha informuese në fusha të ndryshme që i shërbejnë audiencës së gjerë. Për pozitivi.org moderatorja e programit Katerina Trungu tregon si u bën bashkë ekipi i programit “Shije shtëpi”.

Dixhitalizimi ka sjell risi në epokën e televizionit duke bërë që të shtohen platformat e zhvillimit të medias. Televizioni Klan prej dy vitesh ka bërë të mundur që përmes aplikacionit Klani im, çdokush ta ndjekë kanalin në kohë reale nga smartphone i tij.

Këndi i bisedës, aty ku diskutohen tema të shumta, mes batutave apo me debate të forta sjell të ftuar të shumtë. Njërëz të njohur dhe të panjohur që mirëpriten nga zonja e shtëpisë Katerina Trungu. Po cilët janë disa prej tyre që ajo do i veçonte si më specialët për të.

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.