KRYESORE

Vota e Verbër

Habibi L, eshte nje i verber, i cili ka votuar per here te pare pa shoqerues 1 vit me pare. Ai shprehet se eshte  me shume se i gezuar qe arriti te votoje pa ndihmen e djalit qe sipas tij

Kanë kaluar 12 vjet që kur ky burrë i moshuar shpëtoi jetën e një pulëbardhe dhe ajo përsëri kthehet për ta vizituar çdo ditë. John Sumner dhe mikja e tij e quajtur “Chirpy” kanë krijuar një lidhje unike që kur

Skandali në Kavajë i abuzimit seksual të një 14-vjeçareje nga 7 adoleshentë ka shkaktuar reagime të forta në opinionin publik. Rrjeti i organizatave “Zëri i të Rinjve” që ka ndërmarrë shpesh nisma për mbrojtjen e shëndetit seksual dhe riprodhues të

Tre të rinj janë duke u lavdëruar se i kanë ardhur në ndihmë një 100-vjeçari i cili nuk mund ta ndihmonte gruan e tij të moshuar të ulej në makinë. Vepra e mirë u kap në kamera falë zyrtares së

Samoana “Sam” Matagi mund të shkurtojë një pemë, të rruajë kokën dhe të drejtojë një makinë, të pikturojë, të gjitha këto i bën pa duar. 42 vjeçari Matagi, është i njohur në YouTube si “No-Handed Bandit” një titull që ja

Një farmaciste ka kaluar përtej detyrës në mënyrë që të sigurojë ilaçet për klientët. Andrea Cusack punon në një farmaci në Miçigan. Edhe pse farmacia e ofronte rregullisht shërbimin e shpërndarjes së ilaçeve falas për klientët, kohët e fundit u

Një djalë 3-vjeçar që kishte humbur në pyll në kushte ekstreme të motit, mbijetesën ia krediton një miku jo të zakonshëm që bëri gjatë rrugës. Casey Hathaway u zhduk nga shtëpia e gjyshes së tij në Ernul, të Karolinës së

“Largohuni nga teknologjia, në jetë ka shumë gjëra të bukura për të bërë”, këtë mesazh iu drejton të rinjve valltarja 22 vjeçare Erida Stana gjatë një interviste për pozitivi.org. E reja është në fillimet e karrierës por ka lëshuar rrënjë

Një kongresmen dhe gruaja e tij kanë ribashkuar 2 vajza binjake dyvjeçare që jetonin në shtëpi të ndara. Ata kanë vendosur t’i adoptojnë të dyja në familjen e tyre. Kongresmeni i Oklahomës Markwayne Mullin është shprehur se në fillim ishte

Një dispeçere e 911 në Lafayette, Indiana, ka fituar nderime në punë, pasi ndihmoi një telefonues të vogël në moshë i cili i kërkonte ta ndihmojë me detyrat e shtëpisë. Antonia Bundy, e cila punon për Departamentin e Policisë Lafayette,