Koha e Lirë

Gjithçka nis nga pasditja. Nisesh për në plazhin e Golemit, dielli për një pëllëmbë është gati të futet në re e pastaj perëndon. Rruga përgjatë qytetit të vjetër bregdetar të Durrësit, e zhurmshme nga psherëtimat e turistëve dhe banorëve që

Tregime të së dielës, program muzikor që do të nisë mbrëmjen e sotme në kryeqytet, me muzikë autentike të një grupi nga Sarajeva. Mrëmjen e sotme nga ora 20-00-23:55 pranë Liceut në Tiranë në Destil Hotel Albania do të zhvillohet

Mbrëmja po vjen shpejt por ju s’keni bërë ende plane? Ndoshta ju s’keni bërë por të tjerët kanë menduar për një natë magjike. Sonte në orën 20:00 deri në 23:30 keni mundësinë të kërceni nën tingujt e muzikës latine. “Nata

Ora shënonte 11:15 e natës, e mërkurë, gusht 2017. Dita në Tiranë përgjithësisht ishte e qetë, pa trazira, ndërsa mbrëmja e ftohtë, nga era e lehtë mishi bëhej kokrriza-kokrriza. Në stacionin e autobuzit pranë parlamentit tek-tuk ndonjë linte punën, vinte

40 të rinj nga 6 vende të ndryshme të Ballkanit do të jenë pjesë e një trajnimi me temë “Shtigje rinore: Promovimi i Vlerave të OSBE-së në Ballkanin Perëndimor” duke nisur nga data 13-17 shtator. Ky trajnim organizohet nga Bashkia