Archive

Greta Thunberg 16-vjeçarja e cila është nominuar për Çmimin Nobel të Paqes 2019, për fushatën e saj ndërkombëtare në mbrojtje të mjedisit duke qenë frymëzim për qindra protesta të drejtuara nga të rinjtë në mbarë botën nuk ka pranuar një

Grande Pyramide K 2019 (Piramida e Madhe K 2019), një projekt për të cilin është punuar në mënyrë sekrete prej 6 vitesh sjell në dritë një autor të ri që ka lënë Parisin pa fjalë dhe pritet të jetë kryefjala

Një burrë që kaloi më shumë se dy dekada në rrugë tani ka një vend për të jetuar falë disa miqve të vjetër nga shkolla e mesme. Coy Featherston, 66 vjeç tha se u bë i pastrehë në vitet 90’

Një nga këngëtarët më të njohur në botë, Enrique Iglesias mbrëmjen e djeshme ka mbajtur një koncert në Greqi. Numri i personave që ndjekin koncertin ka qenë shumë i lartë, fansa të ardhur nga të gjitha vendet ballkanike. Sigurisht që

Disa njerëz mund të ëndërrojnë të mbajnë të paktën një rekord në jetën e tyre, por ky burrë ka arritur të thyejë 129 rekorde në vetëm 4 vjet. 34-vjeçari David Rush harxhon pjesën më të madhe të kohës së lirë

Mjeku neurolog Roel Zoga, i cili punoi për disa vjet në spitalin Rajonal të Fierit, ka lënë një trashëgimi shumë të pasur në pavionin ku punoi. Ai për disa vjet ka shpenzuar paratë e tij duke rregulluar komplet katin e

Ish-deputetja shqiptare, Rudina Seseri është klasifikuar nga revista “Woman Entrepreneurs” si një prej 100 grave më me influencë në botë. “Inteligjenca artificiale po riformulon jetën tonë. Çfarë na pret Wtashmë? Kjo është ajo çfarë po përpiqet të zbulojë Rudina Seseri”,

Për vite me radhë, Arkivi Arolsen ka mbledhur dhe vendosur më shumë se 30 milion dokumente. Arkivi Arolsen, i cili është arkivi më i madh në botë mbi viktimat e Holokaustit, kohët e fundit u bashkua me Ancestry.com për të

Mijëra fëmijë në Chicikago tani kanë pallto të reja dimri, për muajt e ftohtë që po vijnë. Autoriteti i Strehimit i agoikagos mbajti të shtunën 12-të vjetorin “Operation Ëarm Coat” në Forumin UIC të Shtunën. Kjo organizatë jofitimprurëse, dhuroi 7.500

Nevojat fondamentale të njeriut janë nevoja fiziologjike dhe psikologjike. Nëse këto nevoja nuk plotësohen, lindin probleme në sjellje. Nëse jeni të aftë të identifikoni çfarë i mungon një fëmije, beteja është e fituar. Ja si mund t’ia dilni… Nevojat fondamentale