Archive

“Një lule për Sarandën” është nisma më e re e ndërmarrë nga avokati Ardiatik Lapaj, të cilës ju bashkuan të rinj, qytetarë nga qyteti i Sarandës dhe më gjerë. Ata kanë mbjellur 150 pemë lagerstroemia dhe oleandër dhe në secilën

Emigranët shqiptarë në Greqi kanë bërë një gjest për t’u vlerësuar, ndërsa kanë vendosur të marrin pjesë ne restaurimin e një ure që është shembur si pasojë e motit të keq në Kretë. Komunitetiti i emigrantëve do të marrë pjesë

Një ish-ushtar në Irlandë ka dhënë shtëpinë e tij me tre dhoma gjumi për një familje që ishte në listën e pritjes për shtëpi të re, për shtatë vjet. Paddy Phelan hoqi dorë nga shtëpia, për Kieran Ritchie, të fejuarën

“Asnjëherë mos lypni atë që keni fuqinë për të fituar vetë”, Miguel de Cervantes Saavedra.

Mjeku i QSUT, Tritan Kalo JAM mjek dhe njëkohësisht qytetar i këtij vendi….Çdo njohuri mundet të jetë e dobishme….GAZI LOTSJELLËS është nje mjet i përbotshëm, i cili përdoret nga agjensitë ligjzbatuese, forcat e ruajtjes së rendit për të kontrolluar trazirat

Ndonjëherë nuk janë ilaçet që shërojnë. Një fjalë e ngrohtë, një buzëqeshje një shtrëngim duarsh, një përqafim i japin pacientit fuqinë dhe dëshirën për ta përballuar sëmundjen. Infermieri nuk duhet të jetë assesi një mekanizëm që punon brenda orarit për

Zhvillimi i sektorit të bujqësisë vazhdimisht prezantohet si një prioritet i pushtetit vendor dhe lokal, megjithatë ende mbetet një sfidë. Sa ka arritur Shqipëria ta zhvillojë këtë sektor? Bujqësia në vendin tonë ende shihet si një aktivitet mbijetese, për shkak

Një nënë që po fluturonte nga Seoul në San Francisko, e shqetësuar se fëmija e saj 4 muajshe do t’u prishte rehatinë pasagjerëve të tjerë, shpërndau dhurata paqeje përpara se të ndodhte ndonjë shqetësim. Nëna e re dhuroi më shumë

Jo shumë kohë pasi bashkëshorti i vdiq, maçoku i quajtur Bob u kthye në shtëpinë e një gjysheje dhe vendosi të hyjë brenda. Nipi i zonjës së moshuar publikoi fotot e Bobit dhe tha se maçoku i shëmtuar i ndriçon

Një nënë në Garner, në Karolinë të Veriut, thotë në ditën më të keqe të jetës së saj, përjetoi aktin më të mirë të mirësisë. Të hënën, Emoni Hardy u njoftua se djali i saj ishte qëlluar dhe ndodhej në