“Një lule për Sarandën”
28/02/2019 Shpërndaje

“Një lule për Sarandën”

“Një lule për Sarandën” është nisma më e re e ndërmarrë nga avokati Ardiatik Lapaj, të cilës ju bashkuan të rinj, qytetarë nga qyteti i Sarandës dhe më gjerë. Ata kanë mbjellur 150 pemë lagerstroemia dhe oleandër dhe në secilën prej tyre është e shkruar emri i personit që e ka mbjellë. Kjo nismë është vlerësuar si tepër frymëzuese nga të rinjtë, të cilët bëjnë thirrje që tashmë ato të mirëmbahen nga të gjithë qytetarët.

[su_custom_gallery source=”media: 11050,11051,11052,11053,11054,11055,11056,11057,11058″ link=”lightbox” width=”250″ height=”750″ title=”never”]

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.