Tag "psikologji"

Duket sikur përgjigja për pothuajse çdo konflikt ndërmjet personave, shqetësimi në lidhje me marrëdhëniet nisin nga vendosja e kufijve në çdo marrëdhënie. Por, çfarë do të thotë kjo? “Çdo gjë në botë, çdo gjë, ka kufij,” tha Deborah Ashway, një

A mendoni se ka ndonjë ndikim rendi i lindjes në personalitetin e fëmijëve? Shpeshherë duket se fëmijët e parë, të dytë, të mesëm dhe të fundit kanë karaktere të ndryshme. Ekspertët pohojnë se ekziston një lidhje midis rendit të lindjes