Shqipëria, perla turistike që duhet vizituar
07/06/2022 Shpërndaje

Shqipëria, perla turistike që duhet vizituar

Shqipëria është cilësuar nga mediat prestigjioze si perla e Ballkanit që duhet vizituar.

Si një destinacion turistik, nga bukuritë natyrore dhe trashgimnitë kulturore e historike, është njohur tashmë nga shumë turistë anë e mbanë botës. Edhe këtë vit, në prag të sezonit turistik, Shqipëria ka tërhequr vëmendjen e shumë turistëve të huaj për t’a eksploruar dhe shijuar vendin tonë.

Ju ftojmë të ndiqni videon, për të parë bukuritë natyrore të disa qyteteve të vendit tonë.

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.