U divorcua pas 10 vitesh martesë, 32 vjeçarja rrëfen torturën nga ish-burri
25/11/2019 Shpërndaje

U divorcua pas 10 vitesh martesë, 32 vjeçarja rrëfen torturën nga ish-burri

Merita është 32 vjeç me origjinë nga Shkodra. Ajo është divorcuar pas 10 vitesh e martuar për shkak të dhunës së ushtruar nga bashkëshorti.

Dhuna ka filluar pas 3 muajsh martesë. Për pozitivi.org ajo rrëfen torturën që i ka bërë ish-bashkëshorti psikologjikisht dhe fizikisht dhe si ka reaguar ndaj saj.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.