Shijoni të qenurit përsëri një fëmijë
30/07/2019 Shpërndaje

Shijoni të qenurit përsëri një fëmijë

Të jesh i rritur nuk duhet të thotë se ka rdhur fundi për argëtim. Nëse vazhdoni të qëndroni duke ndjekur fëmijërinë, këtu janë disa mënyra të sanksionuara nga të rriturit për t’u futur tek fëmija juaj i brendshëm.

Për fat të mirë, nëse vazhdoni të qëndroni pas atyre ndjekjeve të fëmijëve, të qenit i rritur nuk do të duhet të merrni rrugën e ndonjë argëtimi të mirë të modës së vjetër.

Këtu janë disa mënyra nga të rriturit për t’u futur tek fëmija juaj i brendshëm…

Ngrini një balonë të fluturojë

Është një kalim kohe i përjetshëm që nuhat argëtim të mirë dhe të shëndetshëm. Por ne ju sugjerojmë të shkoni në park ose plazh me balonën tuaj gjatë një dite dhe ta shikoni atë të fluturojë.

Bëj skateboard

Kthehu në vitet 1976, ku shumë menduan se skateboarding ishte thjesht trend i fundit që do të zbehej.

Ende mund të bëni truket që keni zotëruar dikur (ose ndoshta nuk i keni) në disa parqe patinazhi. Kënaqësia dhe energjia që të jep është e jashtëzakonshme.

Luaj beisboll

Adrenalina e ndeshkjes, përplasjet me shokët që brohorisnin emrin tënd janë gjërat që kanë bërë kujtimet tuaja të fëmijërisë.

Pak lajme të mira

Mënyra më e lehtë për të përmirësuar gjendjen shpirtërore dhe jetën tuaj është të merrni kohë çdo ditë për t’u përqendruar në gjërat e thjeshta që ju sjellin gëzim.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.