Metallica ndihmon fëmijët të mësojnë ABC-të me libër të ri
29/07/2019 Shpërndaje

Metallica ndihmon fëmijët të mësojnë ABC-të me libër të ri

Metallica grupi i njohur muzikor po ndihmon tifozët e rinj të mësojnë ABC-të e tyre me librin e tyre të parë të fëmijëve.

The Enter Sandman do të mësojë fëmijët e shkollës në historinë e grupit Metallica, e cila është bashkë-shkruar nga ish drejtuesi i muzikës Hoëie Abrams dhe ilustruar nga artisti më i mirë graffiti dhe Lordz nga Brooklyn MC Michael ‘Kaves’ McLeer.

“Duke përfshirë rime dhe ilustrime, ABC-ja e Metallica shikon historinë e grupit nga, A në Z!”, thonë muzikantët në një deklaratë.

“Çdo letër e alfabetit nxjerr në pah një moment përgjatë udhëtimit tonë nga (albumet) Ditët e Garazheve deri te Master i Kukullave për fakte zbavitëse rreth nesh”.

Libri do të godasë shitësit me pakicë në fund të nëntorit (19), me një pjesë të të ardhurave që përfitojnë Fondacionin All In My Hands të Metallica, përmes të cilit ata synojnë të luftojnë urinë dhe të mbështesin arsimin e fuqisë punëtore.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.