Botë

Kryeqyteti i Finlandës, Helsinki ka festuar verën e 75-të duke shërbyer ushqim falas për banorët e tyre të rinj në oborret publike. 71 parqet publike dhe terrenet e lojërave të qytetit kanë shërbyer vazhdimisht vakte ushqyese për fëmijët e moshës

Ishujt Amwaj! Ishujt e bëra nga njeriu nuk janë një ide e re. Mijëra vjet përpara se kombet e sotme të fillonin ndërtimin e ishujve artificialë, njerëzit prehistorikë në ishujt Britanikë po bënin të njëjtën gjë. Të njohur si “crannogs”,

Fëmijët janë qënia më e pafajshmë në këtë botë. Që në momentin që vijnë në jetë, fati i tyre është në duart e prindërve ose kujdestarëve. Kjo nënë që shihni në këtë foto ka gjashtë fëmijë, më i madhi prej

Australia u ka shpëtuar mrekullisht dy sulmeve terroriste të frikshme të planifikuara nga organizata ISIS. Këtë lajm e ka bërë të ditur zëvendëskomisari i Policisë Federale, Michael Phelan gjatë një konference për shtyp ku tha se komandanti i lartë i