Burri dhe gruaja të martuar prej 71 vjetësh vdesin në të njëjtën ditë
27/07/2019 Shpërndaje

Burri dhe gruaja të martuar prej 71 vjetësh vdesin në të njëjtën ditë

Pas 71 vjetësh martese, një çift bashkëshortësh në Gjeorgji kanë vdekur të njëjtën ditë.

Herbert Delaigle, 94 vjeç, vdiq të premten në orën 2:20 të mëngjesit. Pastaj 12 orë më vonë, gruaja e tij Frances Delaigle, 88 vjeç, vdiq në orën 2:20.

Historia e dashurisë e DeLaigles filloi gati 72 vjet më parë, kur Hebert e ftoi Frances në takimin e tyre të parë në kinema.

“Frances ka punuar në një kafene të vogël që kishim në Waynesboro të quajtur White Way Café”, tha Herbert në një intervistë të vitit 2018. “E pashë ndërsa lëvizte sa brenda dhe jashtë, dhe unë i kisha vënë sytë mbi të. Pastaj më në fund vendosa ta pyes nëse ajo do të dalë me mua diku”.

Një vit më vonë, ai i kërkoi që ajo të bëhej gruaja e tij. Në 70 vjetorin e tyre, çifti ndau sekretin e martesës së lumtur. “Trego dashurinë tënde”, tha Herbert. “Dhe jini atje për njëri-tjetrin”, shtoi Frances.

Çifti ka 6 fëmijë të cilët kanë sjellë në jetë nipër dhe mbesa.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.