Lumturie Laçka, blogerja që bën art me gatimet e saj
07/09/2022 Shpërndaje

Lumturie Laçka, blogerja që bën art me gatimet e saj

Lumturie Laçka blogerja nga Kucova që  bën art me gatimet e saj. Prej 5 vitesh është  cdo ditë  pranë ndjekësve të  saj me gatime të  shijshme. “Pasion Kuzhine” eshtë  blogu i krijuar nga Lumturia me shumë  përkushtim. Ndërsa tregon që  ndjekësit duan cdo ditë  receta të  reja. Për pozitivi.org ndan më shumë  nga krijimi i këtij portal.

Ju jeni e lidhur shumë me gatimin sa vendosët të hapnit një blog me receta të ndryshme, si është për ty kjo ekperiencë e re mund të themi?

Ideja e hapjes së  blogut ishte e vajzes sime duke parë  pasionin që  unë  kisha për gatmin. Po kështu lindi edhe emri i blogut “Pasion Kuzhine”. Tashmë  u bë në  gati 5 vite që  nga hapja e blogut. Nëse kalon një  ditë  papublikuar ndonjë  recete, ndihem në  faj kundrejt ndjekësve të  mijë .

Ti je shumë aktive me bloguan tuaj, poston cdo ditë receta të ndryshme për cilat gatime janë më shumë të interesuar ndjekësit, cfarë kërkojnë më shumë?

Po, postoj cdo ditë  receta të  ndryshme. Recetat që  preferohen më  shumë  janë  ato tradicionalet dhe recetat e shpejta me pak përbërës.

Si nisi një ditë për ty lumturie në blogun tuaj “Pasion kuzhine”?

Ditet e mia tashmë  kanë  një  rutine tjetër që  pas fillimit të  blogut. E nis në  mëngjes herët me kthimin e të  gjjtha mesazheve apo komenteve të  ndjekësve. Më  pas merrem me gatimet e ditës dhe vazhdoj me montazhimin e videove për ta mbyllur me publikimin.

Ti realizon receta të shumta, cila është ndër më të preferuarat për ty?

U bënë  kaq shumë  receta tani sa më  duhet ti shikoj në  video për ti rikujtuar. Por ajo që   gatuaj më  shpesh është  tava me oriz me zog fshati, e preferuara e familjes time.

Cfarë do ju thoje të gjithë atyre që kanë pasion kuzhinen, gatimin, por që akoma nuk kanë gjetur një mundësi për tu ushtruar si profesion?

Do tu thoja që  pavarësisht moshës apo kushteve, asnjëhere nuk është  vonë  për të  realizuar ëndërrat. Punoni fort sepse profesioni i ushtruar me pasion, ju kthehet në  kënaqësi jo në  punë .

© 2022, Pozitivi. All rights reserved.