5-vjeçari që i mbijeton kancerit dhuron mijëra lodra në spitalin e fëmijëve
07/10/2019 Shpërndaje

5-vjeçari që i mbijeton kancerit dhuron mijëra lodra në spitalin e fëmijëve

Një djalë 5-vjeçar në Pensilvani po përdor dëshirën e tij të ditëlindjes për të kërkuar mijëra lodra që mund t’i dhurojë në spitalin e fëmijëve që ndihmuan në shpëtimin e tij nga kanceri.

Ëeston Neësanger u trajtua në Spitalin e Fëmijëve të Penn State pasi u diagnostifikua në 2016.

Tani që bën 2 vite pa kancer, Ëeston vendosi të bëjë diçka të veçantë për ditëlindje. “Unë dua të marr Play-Doh dhe dinosaurët për fëmijët e spitalit,” i tha ai nënës së tij, Amy.

Gjatë disa javëve të fundit, familja e tij mblodhi mbi 1.200 lodra të Play-Doh, mbi 1.000 dinosaurë dhe qindra lodra të tjera për fëmijët.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.