Archive

Nismës për pedalim të shëndetshëm iu bashkuan me dhjetra fëmijë të qytetit të Tiranës. Përdoruesit e vegjël të dyrrotakëve mësuan rregullat që duhet të ndjekin për të ecur me biçikleta. Dhe më pas u bënë pjesë e demonstrimit në praktikë

Elona Gjebrea, deputetja e Partisë Socialiste ka sot 7 propozime se si mund të forcohet sistemi arsimor në vend, me qëllim parandalimin e rasteve të ngjashme me atë të 15 vjeçares, ngjarje që shokoi jo pak opinionin publik. Deputetja socialiste

Ngjarjet e rënda na bëjnë të rikthehemi dhe të mendojmë: Ku gabuam, pse gabuam dhe si mund të rregullojmë gabimet tona. Ndoshta këto pyetje mund të marrin përgjigje edhe më të mira nga ata që sot kanë në dorë, përmes

Abuzimi seksual i 15 vjeçares tregoi dështimin e të gjithë hallkave të shtetit. Kështu deklaron në një intervistë ekskluzive për JoTabu.al ish deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Silva Caka. Por sot kur rreziku i fëmijëve duket se është i