102-vjeçarja dëbohet nga shtëpia, Arnold Schwarzenegger bëhet shpëtimtari i saj
07/09/2019 Shpërndaje

102-vjeçarja dëbohet nga shtëpia, Arnold Schwarzenegger bëhet shpëtimtari i saj

Arnold Schwarzenegger është shpëtimtari i një gruaje 102-vjeçare, e cila po detyrohet të largohet nga shtëpia e saj në Kaliforni.

Sipas njoftimit të dëbimit, shumë kohë banorja e Ladera Heights, Thelma Smith është duke u detyruar të dalë nga shtëpia e saj, në mënyrë që vajza e pronarëve të mund të shpërngulet aty.

Smith ka jetuar në këtë shtëpi për 30 vjet, njoftoi Los Angeles Times.

Situata e gruas ka tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve në të gjithë vendin, përfshirë edhe tëvArnold Schwarzenegger.

Smith, i cili nuk dëshiroi të intervistohej, po mbështetet te miqtë dhe familja për të gjetur një vend të ri për të qëndruar.

“Thelma ka qenë një mike e dashur për një kohë të gjatë. Imagjinoni ta bëni këtë me një grua 102-vjeçare, e cila i dha komunitetit tërë jetën e saj. Është pa zemër. Thelma, unë do të arrij të të ndihmoj. Qiradhënësit, do të dëgjoni nga unë”, ka shkruar Arnold në rrjete sociale.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.