Reperi 13-vjeçar që promovon pozitivitetin
16/04/2019 Shpërndaje

Reperi 13-vjeçar që promovon pozitivitetin

“Unë jam në rrugën time drejt kryesimit”, tha reperi i ri, Julius Bennett. Në krye është vendi ku Bennett planifikon të shkojë me karrierën e tij të rap. 13 vjeçari është gati të lëshojë albumin e tij të dytë.
“Unë fillova kur isha 5 vjeç. Babai im ishte një reper”, tha Bennett. Ai shpreson të jetë ndryshe nga të tjerët duke qenë pozitiv, i fokusuar rreth temave të tilla si depresioni dhe bullizmi.
“Për shkak se unë e di se njerëzit e tjerë nuk janë duke protestuar në lidhje me atë sende dhe unë dua të jem ai që një person është, të dalë jashtë”, tha Bennett. Ai thotë se dëshiron të frymëzojë njerëzit të bëjnë gjëra të mira prandaj ka vendosur ti shkruajë vetë tekstet e tij.

Babai dhe frymëzimi i tij është Dejon Bennett, një ish rapper, i cili i njeh sfidat e tregut muzikor dhe po përpiqet ta ndihmojë djalin e tij të lundrojë një biznes.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.