Punonjësi i restorantit lutet për sigurinë e oficerit të policisë
07/10/2019 Shpërndaje

Punonjësi i restorantit lutet për sigurinë e oficerit të policisë

Një foto e një të riu që lutet për një oficer të policisë në Florida po tërheq vëmendjen në të gjithë vendin.

Justine Tucker, gruaja e Zëvendës Kameron Tucker, tha se ata po hanin kur një i ri me emrin Juan erdhi në tryezën e tyre dhe e pyeti se a mund të lutet për sigurinë dhe mbrojtjen e oficerit.

“Sonte ishte një natë që nuk do ta harroj kurrë”, ka shkruar Justine. “Kjo pamje është një kujtesë e dashurisë së vazhdueshme. Sonte kemi pasur një takim të mahnitshëm me një djalë të pabesueshëm të quajtur Juan. Ai erdhi te Cameron dhe e pyeti nëse mund të lutet për të dhe mbrojtjen e tij. Ne patëm një bisedë të mahnitshme me këtë zotëri. Ai tha që ishte ndjerë i detyruar të fliste me ne dhe të lutet për Cameron “. Postimi i Justine ka mbi 25,000 shpërndarje në Facebook

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.