Histori Suksesi

Sipas Ministrisë së Ekonomisë bëhet me dije se numri i aplikimeve për regjistrimin e objekteve të Pronësisë Intelektuale në Drejtorinë e Përgjithshme të Patentave dhe Markave ka qenë në rritje, sidomos gjatë 2016. Sipas të dhënave të publikuara ndër vite

Deni Kulla është 22 vjeçe, ka mbaruar për Shkenca Politike në Tiranë, në korrik të vitit të kaluar vendosi të zhduket nga rutina e përditshme për të nisur aventurën në Turqi. Një udhëtim që i ndryshoi jetën, kështu e quan

“Blue Odyssey ” është përzgjedhur grupi fitues në People’s Choice në Shqipëri për të konkuruar në “Nasa Space Apps Challenge 2017”, të cilët kanë ofruar një mundësi si mund të udhëtojmë të gjithë në hapësirë. Ky ekip tashmë kërkon nga

Prindërit e motrave Detina dhe Argita Zalli besuan në jetën më të mirë larg Shqipërisë së vitit 1999 dhe imigruan të gjithë së bashku për në Angli, vendi që priti imigrimin masiv të shqiptarëve. Binjaket Zalli nga Patosi sot kanë arritur majat

Malvin Nikolla sportisti shqiptar ka marrë pjesë së fundmi në lojërat universitare, në universiadën e Taipei 2017. Nikolla mori pjesë në garën 800 metra dhe arriti të përmirësojë kohën e tij më të mirë, duke e zbritur në 1:54:36. “Në

54 vjet më parë, më 28 gusht, 1963 gjatë Marshimit në Uashington, Martin Luther King Jr mbajti një nga fjalimet më të rëndësishëm që kanë hyrë në historinë botërore. Dr. Martin Luther King Jr. i drejtohet turmës së mbledhur në

Pak njerëz arrijnë ta shkruajnë ermin e tyre në librin botëror të rekoreve Guinnes , por Agim Hushi  ia ka dalë mbanë falë talentit, punës së palodhur dhe pasionit. Agim Agushi i lindur në fshatin Smirë, profesor matematike në gjimnazin

Në një qytet me rreth 104, 190 banorë për herë të parë pas gjithë këtyre viteve është formuar një grup rinor i pavarur që promovon, librin, punën vullnetare, rijetësimin dhe rivitalizimin e kapaciteteve krijuese dhe intelektuale të të rinjve. Bëhet