Archive

Ky postim është shkruar nga Grace Jolliffe dhe fillimisht u shfaq në një organizatë ndërkombëtare. Një version i redaktuar publikohet si më poshtë si pjesë e një marrëveshjeje për ndarjen e përmbajtjes. Shyta, një sëmundje virale ngjitëse, vazhdon të përhapet

9 vjeçari Dana Goodman i cili shpëtoi gjyshërit nga zjarri është nderuar në qytetin e tij për gjestin fisnik dhe të guximin që tregoi duke rrezikuar edhe jetën e tij për të shpëtuar njerëzit e zemrës. Ai po merr lavdërime

Një burrë në Barre, i cili tashmë ka fituar një herë llotarinë, e fitoi atë përsëri. James Peddle fitoi 10 milionë dollarë në maj 2014. Kohët e fundit, ai fitoi 1 milion dollarë me një biletë tjetër. I moshuari e

Gjatë gjithë jetës sonë të përditshme, me siguri nuk i kushtojmë shumë vëmendje tingujve përreth nesh, qarkullimit te motorrit të makinave, zhurmës së goditjeve të tastierës nga kolegët tanë, e të tjerë. Por ajo që shpjegohet në Living With Nature,

“Jini të mjerë. Ose motivoni veten. Çfarëdo që duhet të bëni, është gjithmonë zgjedhja juaj”. – Wayne Dyer

E njohur për mbrojtjen e personave me aftësi të kufizuara aktivistja e njohur Suela Lala, e cila së fundmi ka ngritur shqetësimin për mungesën e aksesit të personave me aftësi të kufizuara tek pallati i Kulturës në Tiranë, rrëfen më

Njësia bashkiake numër 10 ndonëse është një nga njësitë më të vogla në kryeqytet në të janë bërë investime të mëdha. Gjatë një vëzhgimi në terren një problematikë për banorët e kësaj njësie ishte rregullimi i rrugëve. Ata shprehen se

Njësia bashkiake numër 9 është një nga njësitë më të populluara në Tiranë, e pozicionuar në zonën e Don Boskos, në Bulevardin Zogu i I. Një nga problematikat më të mëdha në këtë njësi është ndërtimi pa kriter. Vërehen pallate

Zëvendës Ministrja e Shëndetësisë Adriana Jaku ishte e pranishme sot në një tryezë diskutimi me gazetarë në kuadër të projektit “Ngritja e rrjetit të gazetarëve të rinj që raportojnë për mbrojtjen sociale”, të organizuar nga Infinit Plus, ku foli mbi

Në përmbyllje të projektit “Pyet qytetarin” u organizua një konferencë me administratorët e njësive administrative të Tiranës, ku i pranishëm ishte dhe drejtori i Bashkëpronësisë në Bashkinë e Tiranës, Erind Bejko, i cili foli mbi strategjinë që përdor bashkia për