2 të moshuarat festuan 30 vjet miqësi, bëjnë tatuazh një birrë
04/09/2019 Shpërndaje

2 të moshuarat festuan 30 vjet miqësi, bëjnë tatuazh një birrë

Miqësia është një lidhje e pashpjegueshme dhe e pathyeshme, sepse pa marrë parasysh si mund të shkojnë vitet mund, me sa moda mund të kalosh, me sa vështirësi duhet të përballesh, nëse ke një mikeshë të mirë, ke një shok/shoqe shpirti dhe gjithçka është më e lehtë.

Thuhet se nëse një miqësi zgjat më shumë se 10 vjet, do të thotë se do të zgjasë një jetë dhe këtë e demonstrojnë këto dy gra që kanë vendosur të bëjnë tatuazhe në lëkurën e tyre për të simbolizuar faktin se ata do të qëndrojnë së bashku përgjithmonë.

Ato janë Ilda, 70 vjeç dhe Therezinha, 66 vjeç, të cilat kanë bërë tatuazh dy gota të plota me birrë për të festuar 30 vjet të një miqësie të gjatë dhe të qëndrueshme.

Të dyja u takuan 84 vjet më parë dhe ende vazhdojnë të jenë mike të mira sot. Çdo vit e festojnë ditëlindjen së bashku.

Në një postim shkruhet: “Tatuazhi nuk ka moshë. Si thoni për të festuar miqësinë me një tatuazh të këndshëm? Një miqësi më shumë se 30 vjet nuk është për të gjithë. Simboli i zgjedhur është diçka që të dyja e duan dhe nëse e bëjnë së bashku, e duan akoma më shumë. Birra në kupën Amerikane, një bisedë dhe gjërat e mrekullueshme për jetën, na jep janë një kombinim perfekt për një miqësi të bukur të pa çmim. Ah, njëra është gjyshja ime dhe tjetra është pothuajse gjyshja ime”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.