Redi Jupi, ish-futbollisti që themeloi akademinë e futbollit
08/10/2019
0 komente
Shpërndaje

Redi Jupi, ish-futbollisti që themeloi akademinë e futbollit

Redi Jupi është ish-futbollist, trajner dhe themelues i “Fotball Republic”. Gjithë jetën e tij është marrë me futboll në nivele të ndryshme drejtimi, trajnimi, administrimi apo menaxhimi.

“Fotball Republic” është një akademi futbolli e një niveli shumë të mirë thotë Jupi. Qëllimi i akademisë është nxitja e të marrurit me sport, në veçanti me futboll.  Sipas tij të marrurit me sport është shumë i rëndësishëm për fëmijët. Sporti sjell benefite afatgjata dhe të mëdha.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *