Zyrtarja e policisë kujdeset për të vetmuarin për 2 vjet pasi e takoi për herë të parë në detyrë
22/07/2019 Shpërndaje

Zyrtarja e policisë kujdeset për të vetmuarin për 2 vjet pasi e takoi për herë të parë në detyrë

Ju mund të shikoni në këtë foto dhe do të mendoni se kjo është mbesa që ngushëllon gjyshin e saj të dashur pasi ai qëndron në gjendje të rënduar në një shtrat spitalor.

E vërteta është se kjo grua është një oficere policie dhe e ka takuar Bob vetëm dy vjet më parë ndërsa ishte në detyrë. Historia e mëposhtme u nda në Facebook.

“Jeta e polices Dena Ëalker Pauly ndryshoi përgjithmonë kur ajo u dërgua në një dyqan lokal, ku stafi nuk ishte i sigurt se si ta ndihmonte atë.

Jeta nuk ka qenë e mirë me Bobin. Ai ka qenë i vetmuar dhe se ka njohur kurrë familjen e tij. Ishte i pastrehë pjesën më të madhe të jetës së tij dhe një goditje përfundimisht e la të verbër.

Jeta e tij është një seri tregimesh të trishtueshme të lidhura së bashku nga varfëria dhe vetmia.

Policja Pauly arriti në dyqan dhe ishte gjithashtu i pasigurt se si do ta ndihmonte Bob, por ajo ndjeu se kishte nevojë për ndihmë dhe ai i ofroi ta merrte në shtëpi në mënyrë që t’i tregonte se për çfarë kishte nevojë.

Ajo u tmerrua kur pa kushtet e jetesës së Bobit. Pa kushtet në të cilat jetonte dhe i mësoi atij aftësitë themelore të tilla si hedhja e plehrave në plehra dhe jo në dysheme.

I siguroi ushqim për të ngrënë, si dhe i pastron rregullisht apartamentin e tij të vogël.

Derisa më në fund kërkoi dhe mori një autorizim për kujdesin mjekësor të Bobit. Ai ka qenë në spital që nga maji dhe sot ishte një ditë e rëndësishme për Bob dhe Dena.

Zyrtarja Pauly mori një vendim të vështirë për t’u kujdesur për Bobin, kështu që i mbajti dorën dhe i tha shumë herë se e donte.

Është krejt e mundur që ajo të jetë personi i parë që ndonjëherë t’i shqiptojë këto fjalë këtij njeriu të varfër”. Më 17 korrik, departamenti i policisë njoftoi se Bob kishte vdekur.

“Me zemër të rëndë ne duhet të raportojmë se Bob vdiq sot. Ndërsa fundi i jetës së dikujt është gjithmonë i trishtuar, është dashuria dhe dhembshuria që ai ka marrë nga zyrtarja Pauly që na jep një buzëqeshje duke e ditur se ai është tani në një vend shumë më të mirë”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.