Ti je një magnet njerëzor
04/01/2019 Shpërndaje

Ti je një magnet njerëzor

“Ti je një magnet njerëzor dhe papushim po tërheq njerëzit, karakteret e të cilëve harmonizohen me tuajin’, Napoleon Hill.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.