Tag "stresi"

Nga Dr Richard Restak Kujtesa është një proces kompleks që përfshin shumë pjesë të ndryshme të trurit. Është gjithashtu një proces që bie me kalimin e moshës. Megjithatë, ka gjëra që mund të bëni për të mbrojtur kujtesën tuaj dhe

Moti është një nga faktorët që ndikojnë në humorin dhe shëndetin e njeriut.  Studimet e fundit kanë zbuluar se ndryshimet në motin e humori mund të kenë një ndikim të madh në emocionet dhe sjelljen e individëve. Në këtë artikull,