Tag "oshee tirane"

Ndriçimi i rrugëve është një element i rëndësishëm për sigurinë në infrastrukturë por edhe për imazhin që krijon në rrugët e një qyteti. Disa prej avantazheve të një ndriçimi rrugor LED janë se: Drita shpërndahet më saktë dhe më e