21/11/2019 Shpërndaje

Shkolla fillore inkurajon mirësinë

Gjithçka që ju nevojitet është pak dashamirësi. Ky është mesazhi që po përhapet nga mësuesit dhe stafi në Shkollën Fillore Welder në Sinton, Texas.

Kjo është e gjitha pjesë e fushatës së shkollës “Jetë e mirë”, ku mësuesit janë mbledhur së bashku për të krijuar murin “Mirësi”. Fjala është shkruar, por “Unë” mungon në mënyrë që nxënësit të mund ta vendosin veten në mes. Qëllimi është t’u mësojmë nxënësve se të qenit i mirë fillon me ta.

“Ne kemi nevojë që ata të mësojnë të bëjnë zgjedhje me të vërtetë të mira sepse është gjëja e duhur për ta bërë dhe fillon me të qenët i mirë me të tjerët”, tha drejtori Luci Rodriguez. “Dhe ne po përpiqemi të njohim gjërat e mira, zgjedhjet e mira që fëmijët tanë po bëjnë”.

Muri do të qëndrojë për pjesën tjetër të vitit si një kujtesë.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.