Rrugët më të bukura në botë
06/12/2019 Shpërndaje

Rrugët më të bukura në botë

CNN, ka pasqyruar disa nga rrugët më të bukura në botë, të cilat paraqiten në pamjet e mëposhtme.

Duke filluar që nga rrugët e Neë Yorkut e deri te ato në Pretoria të Afrikës, me arkitekturën e tyre në mënyrë të veçantë, dizajnimin dhe pamjen e tyre.

Disa nga rrugët më të bukura, të renditua më poshtë janë: Umbrella Sky Project, Agueda, Portugal, Caminito, La Boca, Buenos Aires, Argjentinë, Cockburn Street, Edinburgh, Scotland.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.